Hyatt Regency Türkiye’deki İkinci Otelini Açtı

Hyatt Hotels Corporation, Türkiye’de Hyatt Regency markası altında ikinci tesisini açtı.

İzmir, Balçova’da bulunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, Türkiye’deki altıncı Hyatt tesisi oldu. Türkiye’de faaliyette olan diğer beş Hyatt tesisi arasında Park Hyatt İstanbul – Maçka Palas, Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Grand Hyatt İstanbul, Hyatt Centric Levent İstanbul ve Hyatt House Gebze yer alıyor.

Regency süiti

Hyatt Regency İzmir İstinyePark, 160 konuk odası, açık planlara, özel çalışma alanlarına ve deniz manzaralı büyük pencerelere veya balkonlara sahip 16 süitten oluşuyor. Üç lüks süit kategorisi, tesisin 19. katında yer alan The Penthouse, Regency ve Regency Executive.

Regency Executive süiti

Oteldeki yemek seçenekleri arasında tüm gün açık olan, Ege ve Akdeniz yemekleri sunan, yerel ve uluslararası şarapların sergilendiği bir mahzene ve açık mutfağa sahip The Bay yer alıyor.

Penthouse süiti

Oteldeki etkinlik ve iş tesisleri arasında, yemyeşil ve deniz manzaralı 1.997 m2’lik bir etkinlik alanı bulunuyor. Altı modern toplantı salonuna ek olarak, havuz manzaralı İstinye Balo Salonu ve 696 m2’lik alanı ve 750 konuğu ağırlayabilen İzmir’in en büyük salonlarından biri olan Regency Balo Salonu bulunuyor.

The Bay restoran girişi

Oteldeki sağlık olanakları arasında, çiftler için çift terapi odası dahil olmak üzere beş terapi odası sunan Aqua Spa ve kuvvet antrenmanı, serbest ağırlıklar ve kardiyo ekipmanları ile donatılmış 24 saat açık Fitness merkez bulunuyor. Otelde ayrıca bir açık yüzme havuzu mevcut.