Lüks ve Tarih İç İçe: Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un Yenilenen Tasarımlarıyla Karşılaşın

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tarihi ve güzellikleriyle dikkat çeken bir simge olan otel binasında gerçekleşen kapsamlı yenilenme projesiyle misafirlerini lüks ve modern tasarımlarla tarihi dokularla buluşturan yeni bir döneme davet ediyor.

Yenilenme projesiyle Çırağan Sarayı’nın tarihinden ilham alınarak tasarlanan otel odaları, süitler, otel lobisi ve restoranlar, zarif detaylarla titizlikle yeniden tasarlandı. Osmanlı Sanat Uzmanı Serdar Gülgün’ün dokunuşlarıyla ışıldayan tasarımlar, Osmanlı mirasının modern bir yorumunu yansıtıyor.

Odalar ve süitler, Osmanlı İmparatorluğu’nun ihtişamından ilham alınarak tasarlanmış, sedef işlemeli mobilyalar, ebru sanatından esinlenen koltuklar, hamam tarzı mermer banyolar ve tarihi desenlerle bezeli yatak başlıklarıyla dikkat çekiyor.

Çırağan Palace Kempinski’de yer alan iki restoran da yenilenerek tasarımsal ve gastronomik anlamda değişti. Rafine lezzetlerin, lüksün ve ihtişamın sunulduğu restoranlar, şehirdeki en iddialı yeme-içme mekanlarından biri olarak öne çıkıyor.