Yeni Rolls-Royce Phantom ve Black Badge Ghost İstanbul’da

Türkiye’de ilk kez tanıtılan Phantom’un yeni versiyonu Phantom Series II ve Black Badge Ghost, Rolls-Royce İstanbul Kuruçeşme Showroom’unda görücüye çıktı.

Müşteri istekleri ve geri bildirimler doğrultusunda ‘hafif dokunuşlu’ görsel ve estetik geliştirmeleri içeren Rolls-Royce Phantom Series II’deki bazı değişiklikler Pantheon ızgaradaki ince değişiklikler ve aydınlatma, far iç detaylara eklenen çerçeveli yıldız ışıklar ve yan profildeki yeni tekerlek tasarımı bulunuyor.

Rolls-Royce Motor Cars Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Frank Tiemann, Phantom Series II hakkında “Phantom’un yeni ifadesi ile, müşterilerimizin bu üstün ve lüks üründe sevdiği her şeyi özenle koruduk; incelikli ama anlamlı geliştirmeler, değişen zevklerini ve gereksinimlerini yansıtıyor” dedi.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal ise “Markanın zirve modeli olan Phantom, Türkiye’deki seçkin Rolls-Royce müşterisini kendine çekiyor.. Phantom her zaman müşterinin olmasını istediği şey olmuştur; sadece “dünyanın en iyi arabası” değil, onlar ve dünyaları için en iyi araba” şeklinde konuştu.

Black Badge Ghost, minimalist Rolls-Royce Ghost tasarımının karanlık ifadesinin aktarma organları ve şasi, daha acil performans için yeniden tasarlandı. Rolls-Royce’un alamet-i farikaları olan Spirit of Ecstasy ve Pantheon Grille; geleneksel krom kaplama işlemine, paslanmaz çelik alt tabaka üzerinde birlikte biriktirilen ve koyu cilali özel bir krom elektrolit eklendi.

Black Badge Ghost’un görsel değişikliklerine ek olarak sürüş deneyimini artırmak amacıyla daha duyarlı direksiyon ve süspansiyon, ekstra beygir gücü ve ek tork desteği dahil edildi.