2022’nin en iyi lüks akıllı saatleri

Prensipte lüks kalıcıdır veya en azından uzun ömürlüdür. Buna karşın lüks akıllı saat alanındak, öncüler, bireysellik ve ayrıcalık için bu konsepti geliştirmenin yollarını buldular. Lüks akıllı saatler; üstün malzeme, sınırlı sayıda arz ve en önemlisi seçkin bir markanın güvencesini vaat ediyor. 2022 yılının en akıllı lüks saatlerine daha yakından bakalım.

Montblanc Summit 2

Montblanc Summit 2, İsviçreli saat uzmanları tarafından piyasaya sürülen ve her zaman çok popüler olan akıllı saatin ikinci sürümüdür.

Summit 2, ödüllü Montblanc 1858 vintage serisinin teknolojiyle aşılanmış bir versiyonudur. Uniseks bir akıllı saat olarak pazarlanan Montblanc Summit 2, kalp atış ve aktivite izleme sensörü, altimetre ve kronograf içerir.

Su geçirmezlik özelliğine sahip akıllı saat, kavisli safir kristalle kaplanmış yüksek çözünürlüklü AMOLED dokunmatik ekranında bir çok uygulama çalıştırabilir.

Breitling Exospace B55 Black Titanium

Exospace B55 Connected Black Titanium, markanın bugüne kadarki en pahalı parçası. Piyasadaki giyilebilir teknolojiye sahip diğer saatlerle karşılaştırıldığında, Breitling’in akıllı saati hem dijital hem de analog ekranlarda çift zaman dilimi gibi benzersiz özelliklere sahiptir.

Ayrıca Breitling’in saatinin analog ibreleri vardır, bu nedenle normal bir mekanik saat gibi görünebilir ve işlev görebilir. Yüksek kaliteli organik kauçuk kayışla eşleştirilen suya dayanıklı saat benzersiz görünümüyle dünyanın her yerinden akıllı saat severler tarafından kolayca tanınır.

Tag Heuer Connected Calibre E4

2015 yılının sonlarında, ünlü marka dünyanın ilk lüks saati olan Connected’ı piyasaya sürdü. Dördüncü nesil Connected Calibre E4, 45 mm veya 42 mm paslanmaz çelik veya titanyum olarak ve çok çeşitli deri ve kauçuk kayışların yanı sıra son derece keskin yüksek çözünürlüklü ekrana sahip.

Hublot Big Bang e

21. yüzyılın en tanınmış saat tasarımlarından birine teknolojiyi ekleyen Big Bang e, Hublot’nun lüks akıllı saat pazarına sunduğu en iyi parçalardan biri olarak yorumlanıyor.

Titanyum kaplamasının altında Google Assistant, Google Pay ve birçok uygulama desteği getiren Wear OS bulunuyor.

Louis Vuitton Tambour Light Up

Lüks moda evi LVMH tarafından piyasaya sürülen akıllı saat, çeşitli kasa renk seçeneklerine sahiptir. LV’nin klasik saat tasarım ve stilini takip eden bu lüks akıllı saat, 42 mm çapında ve 12.55 mm kalınlığındadır.

Paslanmaz çelik kasanın arkasında, Louis Vuitton logo ile kabartmalı safir kristal cam bir yüz bulunur. Kullanıcılar, sınırsız ana ekran özelleştirme seçenekleri arasında tercih yapabilir ve Louis Vuitton’un popüler şehir rehberlerine akıllı saatlerinden erişebilirler.

Porsche Design Huawei Watch GT 2

Porche’nin üst düzey akıllı saat üzerindeki yorumu tipik olarak aerodinamik ve aynı adı taşıyan otomobillerinin akışkan formlarından ilham alıyor. GT 2, 47 mm’lik yuvarlak kasasının tamamı fırçalanmış titanyumdan imal edildiği için ağırlığı sadece 98 gram.

Aralarından seçim yapabileceğiniz 5 özel Porsche Design kadran düzeni bulunurken, saatin kan oksijen monitörü ve bir günde ortalama hızınızı takip edecek uygulamalar içerir. Bunların arasında en çekici olan ise akıllı saatin iki hafta boyunca şarja ihtiyaç duymamasıdır.