Vakko Home, Cruise Collection ile Tekne Dekorasyonunda Zarafeti Sunuyor

Vakko Home’un Cruise Collection adlı koleksiyonu, çok yönlü tasarım anlayışını tekne dekorasyonuna taşıyarak zarafetin bir yansıması olarak öne çıkıyor. Bu koleksiyon, deniz tutkusundan ilham alarak oluşturulmuş ve geniş denizlerin büyüleyici etkisini dekorasyon ürünlerine taşıyor.

Vakko Cruise koleksiyonu, lüks ve konfor anlayışını teknelerde yaşatmayı hedefliyor ve kabin, güverte ve mürettebat için özel parçalar sunuyor. Türkiye’nin en kaliteli materyalleriyle üretilen yüzde 100 pamuk içerikli Vakko Cruise tekstil koleksiyonunda yer alan yatak ve banyo takımları ile peştemaller gibi ürünler, özel siparişle hazırlanıyor. İstek doğrultusunda seçilen tasarımlar, seçilen ürünlere işlenebiliyor ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.

Ayrıca, oturma grupları için kullanılan Sunbrella kumaşlarla tasarlanmış şık dekoratif dış mekan yastıkları da koleksiyonda yer alıyor. Bu yastıklar, deniz suyundan etkilenmeyen özellikleriyle hem işlevsel hem de şık bir şekilde tekne dekorasyonuna katkı sağlıyor.

Vakko Home’un Cruise Collection’ı, zamansız şıklığı ve özgün tasarım anlayışını tekne yaşamına taşıyarak deniz severlere lüks ve konforlu bir deneyim sunuyor.

Giovanna Locatelli tarafından tasarlanan ürünler, elegan çizgileriyle hem teknelere hem de evlere denizci ruhunu yansıtıyor. Bu ürünler, Como Gölü’nde el yapımı olarak üretiliyor ve özel olarak Vakko Home tarafından sunulan seçkiler her sezonda güncellenerek birbirini tamamlayacak şekilde takımlanabiliyor.

Locatelli’nin tasarımları, paslanmaz çelik aksesuarlar ve elde sarılan halat detaylarını bir araya getirerek zenginleştirilmiş sofra aksesuarları, içecek setleri, ofis ve banyo aksesuarları gibi seçenekler sunuyor. Bu tasarımlar, teknelerin hareketli yaşam alanlarını göz önünde bulundurarak özenle tasarlanmıştır.