2023’ün en İyi Gardırop Aksesuarları

Dünya genelinde, insanların yaklaşık 148 gardırop parçasına sahip olduğu tahmin ediliyor. Aksesuarlar da gardıroplarımızın temel bir parçasıdır.

Aksesuar seçerken kendimizi en iyi şekilde ifade eden parçaları tercih ediyoruz. Doğal olarak, her yıl muhtemelen dolabımız için birkaç güncelleme arıyoruz.

2023 yılı beraberinde bir dizi önemli trend getirdi. Gardırobunuzu yenilerken 2023’ün en iyi aksesuarlarına göz atmayı unutmayın.

Lüks bir kalem

Bir kalem anlamlı bir parça gibi görünmeyebilir, ancak her zaman bir şeyler yazıyor veya imzalıyorsanız gardırobunuzu güncellemenin harika bir yolu olabilir.

İşinizi yapmak için eski bir plastik kalem kullanıyorsanız, şık ve yeni bir tasarımcı kalemle modernleşmenin zamanı geldi. Lüks bir kalem satın alabileceğiniz sayısız yer var . Hatta bunu bir adım öteye götürebilirsiniz.

Hırkalar

Hırkalar, 50’ler ve 90’lar gibi birçok dönemde ortaya çıkan bir moda parçası. Şık düğmeli süveterin tarihi, adını Cardigan Kontu’ndan aldığı 1854 yılına dayanmaktadır. Bugün, hırkalar çok yönlülük ve incelik duygusu sunuyor.

Hırkalar, şık ve gündelik iş görünümleri için vazgeçilmez bir parçadır. Büyüleyici, sade bir dokunuş yapmak için hırkanızı kot pantolonlarla giyebilirsiniz.

Balıkçı yakalar

Balıkçı yakalar, yeterince “erkeksi” olmadıkları için kendilerine yapıştırılmış bir damgaya sahipti. Bununla birlikte, boğazlı kazaklar, uzun süredir işçi sınıfı erkeklerinin temel giysisiydi. Toplum neye inanırsa inansın, erkek boğazlı kazakları bir kez daha moda.

Boğazlı kazağınızın olağanüstü görünmesini sağlamanın birçok yolu vardır. Örneğin, onları kot pantolon ve kabanla giyebilirsin. Alternatif olarak, balıkçı yaka bir kazağı güzel bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Crossbody çantalar

Çapraz askılı çantalar ürkütücü bir erkek aksesuarı gibi görünebilir, ancak günümüzde pek çok yeni stil onları şık gösteriyor. Yıllar boyunca birçok erkek crossbody çantaları görmezden geldi, ancak bu tarz şu anda popüler ve dikkatinizi çekmeye değer.

Loafer’lar

Loafer’lar, Londra’daki lansmanından bu yana on yıllardır piyasada. Makosen tarzındaki ayakkabılar başlangıçta günlük aktiviteler için gündelik giyim olarak tasarlandı. Sonra ayakkabılar üst sınıf arasında saygı gördü.

Günümüz loafer ayakkabıları çok yönlü aksesuar seçenekleridir ve bunları çeşitli tarzlarda giyebilirsiniz. Örneğin, şık bir takım elbise ile eşleştirin veya günlük zarif bir görünüm için kot pantolonla giyin.

Panama şapkaları

Panama şapkaları, yeni yılda ortaya çıkan yeni bir aksesuar trendi. Bu şapkalar Panama adını taşırken, aslen Ekvador’dan. Geleneksel olarak, şapkalar, aslında adının geldiği Panama Kanalı’nın inşası sırasında işçiler tarafından kullanılmıştır.

Panama şapkaları, her zamanki kıyafetlerinizi renklendirmenin harika bir yoludur. Serinleten bir görünüm için hafif düğmeli bir gömlekle giyin veya en sevdiğiniz takım elbise ceketinizle eşleştirin.

Kruvaze kabanlar

Kruvaze kabanlar bu sene göz ardı etmemeniz gereken aksesuardır. Bu klasik tarz, her modern erkeğin gardırobunu yenilemek için ideal bir parçadır.

Kruvaze kabanlar çoğu kişinin düşündüğünden daha uyumludur. Onları kot ve tişörtle kombinleyebilir veya şık, şık pantolon ve kravatla süsleyebilirsiniz.

Uzun çoraplar

Uzun çoraplar bu yıl kısa ayak bileği çoraplarınızın yerini alıyor. Ve şık bir trend olmanın yanı sıra en soğuk havalarda bile sizi sıcacık tutacaklar. Gündelik bir kıyafetten iş topluluğuna kadar her stil için uzun çoraplar giyebilirsiniz.

Maksimum rahatlık ve çekicilik için en sevdiğiniz spor kıyafetinizle uzun çoraplar giyin. Veya bir sonraki randevunuz için chino pantolon ve düğmeli bir gömlekle giyin.

Kadife smokin ceketler

Kadife smokin ceketler bu yıl ünlülerin en büyük trend aksesuarlarından biri oldu ve akım devam ediyor. Kadife smokinler en az birkaç yıldır popüler. Bu nedenle, harekete katılmak ve kendinize kadife bir smokin satın almak için hala harika bir zaman.