2023 Formula 1 Takvimindeki En Göz Alıcı Duraklar

2023 Formula 1 sezonu keyifli yarışlarla start aldı, ancak şampiyonluk savaşının nihayete varması için uzun bir yol var.

F1 izleyicilerinin çoğu, sezonu evlerinden televizyonlarından takip etmeye devam ederken, bazıları pist kenarından aksiyonun tadını çıkarmayı seçiyor. Lüks tutkunları da VIP etkinlik paketleri, ayrıcalıklı koltuklara sahip özel bir locadan yarışa katılma şansı yakalarken bir yandan da en üst düzey ikramların tadını çıkarıyor.

Sezonun en büyük yarış etkinliklerinden birini lüks bir kaçamakla birleştirme şansını hayal ediyorsanız, 2023 takvimindeki en göz alıcı duraklardan şimdiden bilet ayırtmak isteyeceksiniz.

Monako (26-28 Mayıs)

Monako Grand Prix’si mekan ve etkinlik, pistin boyutundan ve düzeninden yarış sonrası gösterişli kutlamalara kadar mümkün olan her açıdan benzersizdir. Monako GP, bu sporu ve lüksü seven herkesin yapılacaklar listesine alması gereken bir etkinliktir.

Singapur (15-17 Eylül)

Modern bir sokak pistinin en iyi örneğini gösteren Singapur pisti, ilk kez Formula 1 takvimine katıldığı 2008’den bu yana hayranlar arasında özel bir statüye erişti.

Singapur Grand Prix’sinin ihtişamı ve lüksü, pistin üzerinde yükselen ve şehrin silüetinde anında tanınan bir işaret olan ikonik Marina Bay Sands oteli ve kumarhanesi tarafından sembolize ediliyor.

Las Vegas (16-18 Kasım)

Yıllar sonra Las Vegas’a dönen F1 yarışı, dünyanın en ünlü bazı kumarhaneleri ve tatil merkezlerinin arasında kıvrılarak şehrin sokaklarında koşulacak.

Film yıldızlarından, efsanevi sporcular ve sanatçılardan dünyanın en varlıklı insanlarını kendine çeken Las Vegas, F1 takvimindeki en göz alıcı duraklarının başında geliyor.

Abu Dhabi (24-26 Kasım)

Abu Dabi Grand Prix’si pistte yapılan bazı önemli iyileştirmelerin ardından, şimdi sezonun en heyecan verici etkinliklerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Yas Marina pisti tamamen lüks düşünülerek tasarlanmıştır. Heyecan verici pist aksiyonuna ek olarak, ziyaretçiler nefes kesen manzaralar ve tüm Formula 1 takvimindeki en yüksek kaliteli tesislerden bazılarına tanık olurlar.

Sir Lewis Hamilton ve Max Verstappen arasındaki 2021 şampiyonluk mücadelesindeki atmosferi yenmek zor olacaktır, ancak yarış hafta sonu boyunca en üst düzey lüksün keyfini çıkarabilirsiniz.