Tag Heuer Connected Calibre E4 dijital sanatları kucaklıyor

Günümüz akıllı saatleri; uyku takibi, kalp ritmi, yakılan kalori, telefon bildirimleri gibi birçok konuda kapsamlı bilgi sağlayabiliyor. Tag Heuer, bu aksesuarlar tarafından sağlanan hizmetlere bir yenisini ekledi.

Tag Heuer’in yenilikçi ekibi, Connected Calibre E4 saatlerinde, NFT’leri sahiplik kanıtı bozulmamış olarak görüntülemeyi mümkün kılan bir özellik getirdi.

Dijital eser sahipleri yalnızca NFT’lerini göstermekle kalmayacak, aynı zamanda saat yüzünü kullanarak sahiplik kanıtını net bir şekilde görebilecekler.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer)

Bu özelliğin ardındaki isim Tag Heuer CEO’su Frédérick Arnault yeni fikrini, «NFT alanına derin bir ilgi duyuyorum ve bu özellik, Tag Heuer’in teknolojideki avangart ve yenilikçi olma geleneğine uyuyor» diyerek açıkladı.

Tag Heuer, NFT’lerin blok zinciri tarafından korunmasını sağlamak için BAYC, Cryptopunk ve Clone-X gibi alanın önde gelen topluluklarıyla birlikte çalıştı.

Tag Heuer Connected Calibre E4 sahipleri, saati bir akıllı telefona bağlayarak birden fazla NFT’yi saatin yüzüne aktarabilir.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer)