“Dirimart Presents IX” The Stay Warehouse Alaçatı’da

Sıra dışı mimarisinin yanı sıra yıl boyunca bünyesinde gerçekleştirdiği sanatsal aktivitelerle de dikkat çeken The Stay Warehouse, Dirimart’ın seçkisiyle on iki özel sanatçının eserlerine ev sahipliği yapıyor. Dirimart Presents IX sergisi 24 Haziran – 21 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da sergileniyor.

Sahne sanatlarından plastik sanatlara, resimden heykele kadar sanatın tüm disiplinlerine ev sahipliği yapan The Stay Warehouse yazı özel bir sergiyle geçiriyor. The Stay Warehouse için on iki sanatçının yapıtlarını kapsayan bir seçki oluşturuldu. Nuri Bilge Ceylan, Ayşe Erkmen, Mustafa Hulusi, Mevlana Lipp, Seçkin Pirim, Hayal Pozantı, Anselm Reyle, Nasan Tur, Ebru Uygun, Allan Villavicencio, Berke Yazıcıoğlu ve Peter Zimmerman’ın bir araya geldiği sergide; geçmişiyle, mimarisiyle ve birbirleriyle konuşan eserler izleyiciyle buluşacak. Tüm karmaşadan uzak yüzyıllık zeytin ağaçlarının arasında, modern ve izole bir ortam sunan The Stay Warehouse’daki Dirimart Presents IX’in açılışı 24 Haziran’da yapılan sergi 21 Ağustos’a dek görülebilecek.

Türkiye’deki uluslararası sertifikalı ilk karbon nötr otel grubu The Stay bünyesinde yer alan The Stay Warehouse, Alaçatı’nın farklı yönlerinin keşfedilmesine katkı sağlamak için her mevsimde kültür sanat alanında birçok organizasyona da ev sahipliği yapıyor. Bugüne kadar tiyatro oyunu ve özel film gösterimlerin yapıldığı otelde sanat sergileri de dönemsel olarak yer alıyor.