Erkekler İçin Yaz Döneminin Olmazsa Olmaz Aksesuarları

Sıcak yaz aylarında şık görünmek kolay değildir. Renk, kesim ve aşırı terleme potansiyeli, günlük kıyafetinizde iyi görünüp görünmeyeceğinizi ciddi şekilde etkileyebilir. Bol bir atlet üstü, hoş olmayan şortlar ve bir çift sandaletle görünmek istemiyorsanız, yaz aylarında her erkeğin sahip olması gereken 8 harika aksesuara bir göz atın.

Yüzünüze uygun güneş gözlükleri

Yaz mevsimi geldi, güneş dışarıda parlıyor. Bu mevsimde, güneş gözlükleri erkeklerin yaz stili için olmazsa olmazıdır. güneşin gözlerinize zarar verebileceği ve bu zararın ciddi sonuçlara yol açabileceği bir sır değildir.

Yeni bir güneş gözlüğü, görünümünüzü tamamen değiştirebilir. Yeni bir gözlük alırken dikkat etmeniz gereken ilk konu, yüz şeklinizi (alın çizgisi ve çene hattı) bilmek ve güneş gözlüğünü seçmektir.

Yukarıdaki görsel sadece öneridir. En iyi sonucu kaliteli bir gözlük mağazasına gidip deneyerek elde edebilirsiniz. Giymesi rahat olan ve sizi güvende hissettiren bir güneş gözlüğü tercih etmek önemlidir.

Tarzınıza uygun kol saatleri

Bir kol saati, her zaman erkek yaz tarzının klasik bir unsuru olmuştur. Tercih edeceğiniz kol saatinde arayacağınız özellikler ise uzun süre zamanı doğru göstermesi, yaşam tarzınıza uygun şekilde dayanaklı olması, basit bir şekilde şık olmalıdır.

Saatler geleneksel olarak iki genel stile sahiptir: kayışlı saatler ve metal bilezikli saatler. Hepimizin tercihleri vardır ve genellikle bu tercihlere sadık kalırız. Bunlarla birlikte, ahşap desenli saatlere geçiş yapabilirsiniz. iğer beyefendilerin çoğunun geleneksel deri ve metal kayışlar taktığı bir ortamda, bu saatler öne çıkan bir parça olarak dikkat çeker.

Yaz günlerine uygun şapkalar

Şapkalar, uzun süredir beyefendilerin gardırobunun bir parçası olmuştur. Erkekler, her türlü hava koşuluna dayanabilmek ve çeşitli durumlar için şapkalara güvenmişlerdir. Orta çağa kadar uzanan bir geçmişe sahip olan şapkalar, sofistike ve kültürlü bir görünümün yanı sıra gereklilik nedeniyle de giyilmiştir.

Güneş gözlükleri gibi, şapkalar da erkeklerin yaz tarzının fonksiyonel bir parçasıdır ve harika bir görünüm sağlayabilir.Yazın şapka seçerken, malzeme önemlidir. Tişörtlerde olduğu gibi, yaz şapkaları nefes alabilen kumaştan yapılmış olmalı ve teri emen bir baş bandı bulunmalıdır. Yaz mevsimi hafif ve eğlenceli olmakla ilgilidir, bu yüzden şapkalarınız da buna uyum sağlamalıdır.

Şapka takarak elde edeceğiniz ek bir fayda, size getireceği özgüven olacaktır. Bu aksesuar insanların dikkatini çeker ve övgü alır. Harika bir şapka takarken, bu görünümün merkezi haline gelebilir.

Hafif ayakkabılar

Ayakkabılar stil için otomobillerin jantları ve lastikleri kadar önemlidir. Tüm görünüm, ayakkabıların uyumsuzluğu nedeniyle bozulur. Yaz aylarında hafif, rahat ve nefes alabilen ayakkabılar tercih etmeye çalışın.

Hangi hafif ayakkabıyı seçerseniz seçin, nefes alabilir ve stil dolu olduğundan emin olun. Yaz aylarında şort giydiğinizde bacaklarınızı göstereceksiniz. Ayakkabının bakmaya değer olduğundan emin olun.

Hafif ayakkabıya ek olarak, görünmeyen çorap giymeyi unutmayın. yaz aylarına uygun ayakkabıların çoğunun üst kısmı bileğin üzerine çıkmaz. Görünmeyen çoraplar en şık seçeneklerden biridir ve aynı zamanda ayak sağlığına da yardımcı olabilir.

Açık renkli kemerler

Bu son derece işlevsel aksesuar aynı zamanda en çok gözden kaçanlardan biridir.

Her erkeğin siyah veya kahverengi bir takım kemerine sahip olması gerekiyor. Ancak, yaz ayları kemeriniz için cesur renk ve desen seçimerini denemek için mükemmel bir zamandır.

Eğer bir kemer yerine biraz farklı bir şey denemek isterseniz, askılıklara yönelebilirsiniz. Ceketinizi çıkardığınızda harika görünmek gibi bir avantaj da sağlar. Aynı anda hem kemer hem de askılık takmamanız gerektiğini unutmayın!

Aquatic parfümler

Aquatic kokular denizi anımsatır. Parfüm üreticileri, bu etkiyi Headspace Teknolojisi kullanarak elde ederler – nesnelerin etrafındaki koku moleküllerini izole ederek daha sonra çoğaltma yöntemi.

Popüler aquatic erkek parfümleri arasında Acqua Di Gio, Cool Water by Davidoff ve Virgin Island Water by Creed bulunur.

Örme kravatlar

Yaz ayları rahatlığı çağrıştırır ve kravat seven beyler için ipek oldukça resmi olabilir. Bu mevsim, örgü kravat denemek için mükemmel bir zamandır.

Daha maceraperest beyler için ise her zaman bir örgü papyon bir seçenektir. Papyonlar, başkalarının stil yapmaya cesaret edemediği için kıyafetinize kişilik katmanın harika bir yoludur.

Örgü stili, kıyafetinize doku ekler ve gömlek kullanan çoğu kombinle iyi uyum sağlar.

Erkek mücevherleri

Yaz mevsimini, sıradanlıktan sıyrılarak kıyafetinize biraz gösteriş katmak için kullanın. Tarih boyunca erkekler, güç ve statü göstermek için mücevher takmışlardır.

Bilezikler, yüzükler ve kolyeler, yaz stiline farklı bir boyut katmak ve kıyafetinize ekstra bir cazibe katmak için harika seçeneklerdir.

Mücevherler çok kişisel anlamlar taşıyabilir, aynı zamanda üzerine konuşulacak bir şeyler verebilir. Kendinize uygun bir şey bulun, ancak aşırıya kaçmayın. Her zaman geçerli olan “sade ve basit” kuralı burada da geçerlidir!