Pahalı Değil, Sadece 1 Milyon TL’lik En İyi Saatler

Bir kol saatine 1 milyon TL aralığında bir meblağ ödediğinizde bir yatırımcı olursunuz. Aldığınız saatin her kuruşunun ağırlığını taşımasını ve aynı zamanda bileğinizde sizi tamamlayan bir parça olmasını istersiniz.

Siz de Milyon Liralık saat sahibi kulübüne dahil olmak istiyorsanız, hem stil hem de mekanik kaliteye sahip bu listeye bir göz atın.

Rolex Daytona

Listenin başında gündemi meşgul eden saat yer alıyor. Daytona modelleri uzun zamandır Rolex’in en ikonik saati olmuştur. Simetrik ve orantılı bir tasarıma ve yüksek işlevli kronograf mekanizmasına sahiptir. İster kadın, ister erkek olun, Daytona’nın bileğinizde harika duracağını inkar edemezsiniz.

Patek Philippe Nautilus

1970’lerden beri tasarımı ve üstün kalitesiyle saat meraklılarının dikkatini çeken Patek Philippe Nautilus, doğrudan rakibi AP Royal Oak ile lüks spor kol saatlerinin en iyi örnekleri olarak görülüyor. Patek, Nautilus koleksiyonlarının kalitesini ve seçkinliğini koruduğu için kutusunda sıfır bir tane bulmak neredeyse imkansızdır.

Audemars Piguet Royal Oak

Nautilus gibi, AP Royal Oak ve benzersiz tasarımı, 1972’den beri saat tutkunlarını büyülemeyi başardı. 2022 yılında 50’nci yaşını kutlayan Royal Oak; Grand Tapisserie motifli kadranı, sekizgen kasa şekli ve entegre bileziği ile kendine has bir görünüme sahip

A. Lange & Söhne Lange 1

2015 yılında yeniden piyasaya çıkan Lange 1 ve ikonik asimetrik yüzü, doğrudan Ferdinand Adolf Lange’nin cep saatlerinden ilham almıştır. 38,5 mm genişliğinde ve 9,8 mm kalınlığındaki Lange 1, iki farklı altın (rose ve sarı) ve platin kasa seçeneklerine sahip.