Zaxi Restoran menüsünü yeniledi

Günün her saatinde misafirlerini seçkin ve samimi atmosferinde lezzetli ve özel tatlarla buluşturan Maslak’ın gözde mekânı Zaxi Restoran’ın menüsü, Şef Ceyhan Aşcıoğlu’nun dokunuşu ile yenilendi.

Mevsime özel taze ürünlerle hazırlanan yeni menüde, geleneksel tekniklerle özgün tarzını harmanlayan deneyimli Şef Ceyhan Aşcıoğlu, her damak zevkine uygun lezzetlere imza atıyor. Özel reçeteli soslarla ve tamamen doğal el yapımı ürünlerden oluşan Zaxi menüsünün yeni lezzetleri arasında enginarlı kuşkonmaz çorbası, flora salatası, avokadolu taze somon tartar, hingel mantısı, el yapımı ravioli, ahtapot güveç, Portekiz karides, fırınlanmış somon, narenciye soslu levrek, şef burger, Napoli pizza, kirde kebap, fıstıklı kuzu pirzola ve Antep dolama tatlısı yer alıyor.

Özellikle iş merkezlerinin kalbinde yer alan konumu sebebi ile öğle saatleri için alternatiflerini çeşitlendirdiklerini ifade eden Şef Aşcıoğlu, “Yeni menüde hafif ve hızlı hazırlanabilen tatları öne çıkardık. Salatalar, çorbalar, pizzalar, hamburgerler ve makarnalar gibi lezzetlerimiz dışında akşam yemeğinde ise ana yemek seçenekleri ve tatlılar ön planda. Misafirlerimizin beğenisine sunduğumuz yeni menümüz için kısa sürede çok iyi geri dönüşler aldık” dedi.