Giorgio Armani Tasarımı Süper Yat İlk Kez Görüldü

The Italian Sea Group ve ünlü tasarımcı Giorgio Armani, tarafından tasarlanan 72 metrelik çarpıcı süper yat Admiral 72 by Giorgio Armani, Marina di Carrara’da ilk kez görücüye çıktı. İki adetlik serinin ilki 2024’ün başlarında teslim edilmesi planlanıyor.

Yumuşak ve minimalist iç mekan, altın ayrıntılaryla cilalı mermer zeminler ve koyu renkli ahşap kullanımıyla Armani’nin tasarım felsefesi süper yatın her köşesinde hissediliyor.

The Italian Sea Group CEO’su Giovanni Costantino, ünlü tasarımcıyla çalışmalarının heyecanını «Giorgio Armani, zamansız zarafet ve incelik ile eş anlamlıdır ve onun stilistik vizyonu, stilistik hassasiyetimizi de artırmıştır. Çeşitli sektör oyuncularından aldığımız sayısız yorum ve saygı göz önüne alındığında, bu yeni yatın stilistik bir ölçüt olarak konumlandırılması öngörülüyor. Ortaya koyduğumuz iş, vizyonu ve arzusu doğrultusunda, her bir çalışmamızı kesinlikle benzersiz kılmak için her ayrıntıyı özelleştirmeyi amaçlayan iş modelimizi doğruluyor» sözleriyle dile getirdi.

Armani Group CEO’su Giorgio Armani ise «Deniz ve tasarım en büyük tutkularımdan ikisi. Bu yeni işbirliğiyle, mobilya ve dekor fikrimi tıpkı modada olduğu gibi, estetik ve işlevselliğin doğal ve zarif bir tarzda bir araya geldiği denizcilik dünyasına genişlettim. Bu son derece ilham verici proje, Armani ile özelleştirilmiş alanlar yaratmamı sağladı» ifadelerini kullandı.